mandag den 18. marts 2013

Bydels Baskeren i Kadiköy

Onsdag d. 13. Marts: 

I dag gik turen så over Bosporusstrædet, 

Stemnings Analyse

Vi kunne tydeligt mærke en forskel på stemning, da vi kom til Asien! Der var nemlig kun meget få mennesker, der snakkede engelsk, hvilket gjorde, at vi ikke hele tiden blev  budt ind på restauranter, caféer osv. af tjenere. Faktisk snakkede asiaterne kun til os, hvis vi snakkede til dem. Det betyder også, at der var roligt, uden de kæmpe menneskemængder vi oplevede i Europa. Det var virkelig dejligt, at kunne gå rundt i gaderne og løse vores opgaver uden at blive "overfaldet" af tyrkere hele tiden. På den anden side var det også lidt træls, eftersom vi havde nogle spørgeskemaer, vi gerne ville have dem til at svare på... men så forstod de dem bare ikke. Øv bøv.



Så skal der pruttes!

Så skulle vi sgu også lige vise vores prutte-evner igen i Kadiköy! Deres lille marked bestående af et par gader med butikker, havde også mange butikker med nødde-mænd. Men desværre så var Asien-Istanbullerne ikke så gode til engelsk - og derfor var det ikke så nemt at prutte med dem, fordi de ikke forstod hvad vi sagde. Så derfor fik vi det ikke så billigt - vi fik det faktisk kun pruttet 2 lira ned, så vi betalte 3 LIRA FOR NØDDERNE! Det er sku stadig billigt nok. Så vores prutte-skills er altså i orden!



Tal med en tyrker

Til at finde ud af hvem den bedste fodboldspiller og sanger i Tyrkiet er, spurgte vi en sød kvinde, der var i gang med et måltid mad. Hun ønskede ikke at optræde på film, men vi fik dog lov til at tage et billede af hende. Ifølge hende er Tyrkiets bedste fodboldspiller Arda Turan, og deres bedste sanger er Sezen Aksu.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar